Ünlü Markaların Seçkin Ürünlerini Uygun Fiyatlara Satın Alın!

Unlu Markalarin Seckin Tasarimlari Altinkonak.com.tr

ÜNLÜ MARKALARIN SEÇKİN ÜRÜNLERİNİ UYGUN FİYATLARA SATIN ALIN!

Ülkemiz özellikle altın takı ürünleri imalatında dünya çapında isim yapmış konumdadır. Birçok imalatçı firmanın ürettiği tasarım ürünlerin yanı sıra klasikleşmiş ürünlerin de kaliteli işçilik ile imal edilmesi firmalarımızın, kuyumculuk ve mücevher sektöründe dünya çapında söz sahibi olmasını sağlamıştır. Bunun yanı sıra özellikle global markalar (Cartier, Bvlgari vb.) ülkemizdeki üst düzey işçilikten dolayı, yaratmış oldukları tasarımları Türkiye’de imal ettirmektedir. Ülkemizdeki imalatçı firmalar bir nevi alt yüklenici olarak dev ihracatlara imza atmaktadır. Bunun yanı sıra kuyum ve mücevher imalatı sektöründe kendi alanlarında gerek tasarım gerekse de klasikleşmiş ürünlerin varyasyonlarını üreten CETAŞ, ARPAŞ, LABEL, ÇİLEK GOLD gibi sektörün öncüsü firmalara da rastlamamız mümkündür. Bu firmaların ürün gamları, neredeyse her ayar altın takıyı barındırmaktadır. Spesifik olarak değinecek olursak:

CETAŞ: Cetaş Kuyumculuk, altın mücevher imalatı ve toptan pazarlama amacıyla kuyumculuğun kalbi olan İstanbul Kapalıçarşı’da 1974 yılında kurulmuştur. Üretim ve ihracat başarıları ile kurulduğu ilk günden beri 3 milyonun üzerinde tüketiciyi altın mücevherleri ile buluşturan Cetaş, Türk altın mücevher sektörünün lider firmaları arasındadır.Özellikle değişen moda ve giyim akımlarını yakından takip edip dünya trendlerini dünya ile eş zamanlı bizlere de sunmaktadır. Son yıllarda çeşitli canlıların figürleri ile imal edilen altın takıları üreten firmalarımız arasındadır. Bunun yanı her yeni yılda, koleksiyon olarak (Motus, Eterna, Minima, Fortuna, Trebella vb.) imal ettiği ürünlere de tüketicilerin ilgisi çok fazladır.  Sadece 14 ayar altın ürünlerin imalatını yapan CETAŞ, özellikle de tarz bileklik ve kolye grubunda ülkemizde ve dünyada aranılan seçkin markalardan birisidir.

ARPAŞ: 1982 yılında İstanbul’da kurulan Arpaş’ın zengin geçmişi Türk ve Dünya kuyumculuk sektörü için ilklerle doludur. Türkiye’de ilk altın takı ihracatını ARPAŞ gerçekleştirmiştir. Altın takı üretiminde fabrikalaşan ilk firmadır. Sektöründe en yüksek teknolojiyi kullanan ve teknolojiye sürekli yatırım yapan ilk isimdir. Üretimde mühendisleri istihdam ederek kuyumculuk sektörünün insan kaynakları yapısında köklü değişiklik başlatmıştır. Pırlanta menşeli mücevherler başta olmak üzere, 14 ayar altın ürünlerin imalatında da gerek geniş ürün gamı gerekse de imalat işçilik kalitesi olarak takı sektörünün üst segment imalatçı firmalarının önde gelenlerindendir.

LABEL: Türkiye’deki kuyumculuk imalat sektörünün önde gelen firmalarından birisi olan Label, gerek 14 ayar gerekse de 22 ayar altın türünde geniş bir imalat yelpazesine sahiptir. Düğün takı setleri, bileklik, küpe, yüzük, kelepçe, kolye vb. takıların tamamını kendi bünyesinde imal edebilmektedir. Bunun yanı sıra Türkiye genelindeki satış yetkilisi bayileri aracılığıyla, ülkenin neresinde olursanız olun, Label ürünlerine bakım ve onarım hizmetlerinden faydalandırmaktadır. Özellikle 14 ayar ve 22 ayar set grubunda çağdaş çizgilerin yanı sıra takılarda nostalji arayanlar içinde farklı alternatif ürünler sunmaktadır.

ÇİLEK GOLD: Sektöre 1972 yılında otantik takı grubu imalatı ile başladı. 20 yılı aşkın imalat tecrübesi ile 1990’lı yıllarda, İstanbul ve Marmara bölgesinde ekipler oluşturarak pazarlama ağını kurmuştur. Müşterilerine daha rahat ve kaliteli hizmet sunabilme adına 2015 yılında “Çilek Gold” ve “Çilek Konsept” markalarını tek çatı altında birleştirmiştir. Altın takı imalatında özellikle maliyet açısından bütçenizi sarsmayacak tarzda ve gramlarda, üstün işçilikli ve kaliteli ürünler imal etmektedir. Günümüzde ise Türkiye’nin neredeyse her bölgesindeki kuyumculara imalatları olan altın ve pırlanta ürün tedariki yapmaktadır.

Altın Konak, kuyum imalat sektöründe kalite açısından üst sıralarda yerini almış ve kalitesini ispatlamış firmalar olan, CETAŞ, ARPAŞ, LABEL, ÇİLEK GOLD un yetkili satış distribütörlerinden birisidir. Gerek fiziki mağazasında gerekse de on-line satış mağazası olan www.altinkonak.com.tr üzerinden, seçkin firmaların ürünlerini görebilir, beğendiğiniz seçkin markalı ürünleri sizlere özel uygun ve fırsat niteliğindeki fiyatlarla satın alabilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler dileriz…

Bilgi edinmek için: 0850 777 02 03 nolu telefon ve Whatsapp hattımızdan bizlere ulaşabilir, site içerisinde mevcut bulunan mesajlaşma bölümünü kullanabilirsiniz.